lördag 8 mars 2014

Det är fredag! Jag är ledig! Det är sol ute! Jag och mina tvillingar har varit ute med hunden och det var så härligt!!!

Jag har inte sovit hemma sen i söndagsnatt och det gör mig ingenting. Om kvällarna umgås jag med kompisar för att sedan somna i "min" säng på Östersem. Ligger och läser tills att jag blir trött. Ibland snurrar tankarna iväg så länge att det tar någon timme innan jag somnar, men vissa gånger somnar jag nästan direkt. Såna nätter gör mig glad. När jag slipper ligga och tänka tankar jag inte får stopp på. Det är varken trevliga eller särskilt jobbiga tankar, bara ett ständigt flöde jag inte kan stänga av. Men nu är jag lugn igen.

- - -

Det här kan ha varit en av årets bästa dagar. Utan att någonting särskilt speciellt egentligen har hänt. Men det var kul att gå på stan tillsammans med Anna, Maja och Frida. Det var underbart att komma hem. Jag, mamma och pappa lagade mat samtidigt som vi drack bubbel, lyssnade på musik och allting var bara så himla skönt. Så avkopplande. Vi hade roligt ihop och satt länge och pratade. Efter middagen hämtade Olle och Linus upp mig och till slut landade vi på Östersem igen. Jag fick hela gänget (det var vi och fyra till) att titta på alla Farmen-avsnitt jag har missat. En kvart senare var detta dygn slut. Jag har bara känt mig så himla lätt och glad idag vilket jag värdesätter högt.

Nu ska jag sova. I morgon väntar ett jobbpass och sedan matlagning, förfest och utgång. En lördag i vanlig ordning, det känns tryggt. Snart tar ju detta slut för mig.

Puss

C

1 kommentar:

  1. vilket jävla glädjande inlägg. fick vårkänslor och lycka i hela kroppen!!

    SES PÅ ONSDAG FRIENSTERZ!!!!

    SvaraRadera