fredag 31 maj 2013

Den senaste tiden har präglats utav värme och fester. Har varit på baler, suttit i parker och druckit vin ur petflaskor likt vi gjorde den där hösten i ettan.
Och nu tar detta slut.
Å.N.G.E.S.T.

Nu ska jag bli tvungen att skapa något slags nytt liv och jag verkar inte vara redo för det.

Tjugo freaking år och det känns bara som om jag aldrig kommer kunna åstadkomma något jag är stolt över.


Fast jag borde kanske skriva om saker som är bra istället. Som att jag och Olle åkte till bylla idag, hängde med arbetskompisar och sen njöt av det vackra vädret. Han skjutsade mig på sin cykel till stan och just då kändes livet som en Håkan-låt. När jag krampaktigt höll fast mig om hans rygg.

Eller att jag får hänga med mina gamla vänner som jag börjat sakna så mycket. Som är tryggheten. Behöver trygghet i tider då allt slits isär.

Var i alla fall snygg på balen. Och ja, jag är sjukt osammanhängande.

/Clara

torsdag 30 maj 2013

det sista av maj

Maj har ju varit en väldigt bra månad kan jag kontantera så här i efterhand. Mobilmässigt har det bland annat sett ut såhär:
Olle och Kajsa.
Friskolebal,

Maj.
hemmagjorda kycklingburgare, Tingshuset med Clara och Frida och SP-bal.

Clara x 2.
Min babe<3
Mors dag.
Mors dag,
Sammans.
lördagsfest med alla dessa nya och gamla vänner, en sista Lyrans vårfest som bitvis spenderades uppe på detta tak, 
Onsdagsbra.
och så en onsdag då jag åt middag hemma hos Clara, spelade kubb på Campus och sen cyklade hem och tänkte att Östersund blir nog fan i mig inte finare än så här.

/Frida

tisdag 28 maj 2013

Olles bal.
I onsdags var det ju också bal. Bror min gick med fina Kajsa och fick skjuts dit av Per.
Olles bal. Olles bal. Olles bal. Olles bal. Olles bal. Olles bal. Olles bal.

/Frida

måndag 27 maj 2013

Ett utkast från i torsdags

utkast:

Igår sa vår lärare åt oss att skriva en kort krönika om det som vi är mitt uppe i just nu. Jag beskrev studenten såhär "Det är tiden för drömmas att gå i kras och för vänner att skiljas". Det kanske inte är så konstigt att jag är rädd för att behöva lämna den här skolan, att ångest pumpas runt i detta stackars blodomlopp. Det kanske inte är så konstigt. 

Därför kände jag idag JAG KLARAR INTE AV ATT VARA ENSAM och JAG VILL INTE VARA SJÄLV. Så jag ringde till Olle och frågade om jag fick komma dit. Vi har ätit middag och trötta tittat på serier i hans rum. Nu sitter jag i Fridas rum (medan hon är på jobbet) och Olle städar sitt rum. Skriver på min sista uppgift som snart ska skickas in. Orkar inte mer vill inte mer. 

Istället tittar jag på mina stjärnkonstellationer som går att bevittna på min hud. Funderar på om jag också borde rita streck emellan dem, för att skapa nya stjärnbilder. Precis som alla andra med vackra födelsemärken. 




/clara

BAL

I fredags fotade jag en hel del på SP-balen. Här är några favoritbilder på alla fina människor som var där.

SP-balen SP-balen SP-balen SP-balen SP-balen SP-balen SP-balen. SP-balen. SP-balen SP-balen. SP-balen. SP-balen. SP-balen. SP-balen SP-balen SP-balen SP-balen SP-balen.

Resten finns här.

/Frida

söndag 26 maj 2013

London, dag 2.

London, dag 2.
Fredagen började vi med att möta upp Johannas vänner för kaffe och prat. 
London, dag 2.
Sen började vi sakta men säkert bege oss till Victoria Station.
London, dag 2.

London, dag 2.
London, dag 2.
Vi skulle ju nämligen åka buss till Brighton. Efter att vi blev avkastad från första bussen och åkte för långt med andra tog en taxi oss fram till dit vi skulle. Anna och Johanna hoppade av hos Freja och jag hos Adam. Kvällen spenderades på Sweden Made Me. En klubb där endast svensk musik spelades. Ett vinnande koncept helt enkelt.

/Frida

torsdag 23 maj 2013

London, dag 1

London, dag 1. London, dag 1. London, dag 1. London, dag 1. London, dag 1. London, dag 1. London, dag 1.
London, dag 1. London, dag 1.

London, dag 1. London, dag 1. London, dag 1.

Kaffe i Fulham, Gatumusikanter, second hand, Frida och Ida!, fish and chips, lite öl och så bästa Johanna som jag och Anna åkt till London för att hälsa på <3

/Frida