torsdag 31 mars 2011

Idag var vi till Bydalen med klassen. Det var en trevligt dag, trots att det inte var så bra väder, inte när vi åkte i backarna i alla fall. Det var nog ganska bra väder under de timmarna vi spenderade i värmestugan. Här är några bilder jag tog. När jag tog kort på Anna och Liv (femte bilden) så skrek jag av smärta för att det var så kallt om händerna. Det var hemskt
Sen inventerade vi, det var också hemskt. Men nu är det över. Jag hatar ketchup-flaskor och brustabletter.
Jag behöver nog sova, imorgon är det fredag, bra.










Kram /Frida

IG på prov är numer story of my life

Kan ju säga såhär: jag borde ha skippat stress-pluggningen igår och istället bara njutit av en ledig onsdag. Men man gör ju dumma val här i livet (eller var det dumt att jag inte började plugga i tid? nä vaa) men nu är det i alla fall en solig torsdagseftermiddag och i morgon blir det äntligen helg.
Så allting känns ju ganska så himla bra ändå måste jag säga, när jag gick hem från skolan så hade jag sällskap av Diego och det var varmt för solen lyste. Nu vill jag bara ha pengar på mobilen, öl, lite nya kläder och kompisar att spendera kvällarna och nätterna med. Och det ska ju inte vara så svårt att fixa.

Igår badade jag badkar och lyssnade på Paul Simon. Det är nog det bästa jag gjort på hela veckan.

/Clara

onsdag 30 mars 2011

Jag är så glad att jag fortfarande lever

Just nu stresspluggar jag psykologi men kommer ingenstans eftersom jag inte kan rita en mindmap över vad som händer i hjärnan när jag bestämmer mig för att klappa mina händer. Haha åh. Men borde fortsätta snart, för sen ska jag och pappa gå ut och dricka kaffe som alltid. Få andas lite i det här fina vädret.

Snart är det helg igen! Det är så konstigt när man bara går fyra dagar i skolan, för nu har jag ju bara två dagar kvar och sen är det helg som förhoppningsvis innebär party. Jag tror det var längesen jag tyckte att livet var såhär roligt.

/Clara

tisdag 29 mars 2011

Här är en ganska söt bild på mig och en vän som jag tycker väldigt mycket om:


/Frida
Hade kemiprov i måndags, har fysikprov imorgon och matteprov på tisdag. Så jag känner lite såhär som jag gjorde i augusti förra året:




















Men annars så är allt bara bra. Åker till Bydalen med skolan på torsdag också, (Johanna, nu slutar vi klagar på det), det blir säkert kul. Längtar dock mest till att sitta i en värmestuga, men det är ju friluftsliv det med. Varma koppen och mackor. 

För övrigt:
Så lyssnar på The Only Boy Living in New York med Simon and Garfunkel tio gånger per dag för den är så underbart bra och jag orkar inte byta musik på min ipod
Så ska jag kanske hälsa på fina Thea och Josefin i Västerås på påsklovet innan jag åker till Berlin
Och så saknar jag Clara!!! 

/Frida
Idag har det varit tjugosju grader i Melbourne och jag hade helsvarta kläder. Men det gick ju bra ändå eftersom vi satt på gräsmattor och åt sushi till lunch. Och åhå hej hallå jag älskar den här staden. 

/Clara

måndag 28 mars 2011



Det tog hundra år för mig att hitta en låt för jag hittade ingen bra. Men men, god natt!

/Frida

En annan sak som gjorde mig glad idag

När jag kom hem hittade jag ett paket. Ett paket som var adresserat till mig! Min fina Nike hade skickat två stycken brev och en sjal som jag trodde var borttappad. Jag blev så himla glad så ikväll har jag skrivit ett brev som jag ska se till att skicka snarast. 
Det är så konstigt med oss, för vi blev nyss vänner men ändå känns det som om vi känner varandra så himla bra. Hon är ganska så bra på att göra mig glad. 

/Clara

What did you do to me?

Jag tycker att det är ganska trevligt att alla här kindpussas när de träffas. 

/Clara
Jag tycker om att strunta i skolan och dricka iced coffee med en vän, lite för mycket. Skolan börjar bli lidande och jag som har tre prov inom loppet av en vecka! Vet verkligen ingenting om någonting men samtidigt känner jag att jag lever bara en gång. Och det här är kanske enda gången jag bor i Melbourne, åtminstone är det enda gången jag bor här och är arton år. Så jag fortsätter att njuta av det fina vädret, prata strunt med en vän och skratta åt hel del tokiga historier istället för att lära mig allt om hjärnan. Och vet ni vad? Det känns så himla bra och jag mår så bra just nu. Det beror nog på vädret, mina fina kompisar, min nya jacka som är så mysig att ha på sig och att jag får mysa med Bridie hela tiden. 

/Clara

söndag 27 mars 2011

Sugarcandy Mountain

Lördag:































/Frida

Bästa vänner på distans

Det är inte bra att bo såhär långt ifrån sin bästa kompis när man har massor av saker att prata om. För det spelar ju ingen roll att det finns telefoner, det är ändå tio timmars skillnad som skiljer oss åt. Så mestadels är det ganska omöjligt att få prata med varandra. 

Så då är det tur att vi är bra på att skriva ned allting som händer och vad vi tänker på istället. 

/Clara

En söndag då man rör sig från soffan till köket till badrummet till soffan igen

Jag älskar att vara ensam hemma. Det är bland det bästa jag vet söndagar likt denna, då kroppen är trött efter helgens bravader och man bara vill ligga i soffan hela dagen. Och så är det idag! Mina föräldrar var borta när jag vaknade och kommer inte hem förrän förhoppningsvis nio-tio, så här ligger jag.
Har hunnit med en hel del den här helgen, som att köpa billigt rödvin med Mietta och Bridie, äta middag med dem och Tom på en restaurang där man får bestämma själv hur mycket man vill betala, gå på gig, köpa en tröja som är lika mjuk som en kattunge, hänga hos Faizee med henne och Diego och skratta hejdlöst efter att Diego tappat sitt glas på Faizees glas så båda gick sönder och dessutom har jag hunnit med att träffa en hel del svenska människor från Falkenberg. De enda svenskarna jag träffat är från Falkenberg, varenda en. 
Och det var den helgen ♥ 

Nu ser jag mest bara fram emot att få skypa med Frida, vill höra allting om artonårsfesten och livet. 


/Clara

lördag 26 mars 2011

Födelsedagsmiddag

Trevligt sällskap och god mat. Såhär såg min fredag ut innan Anna åkte på förfest och jag åkte hem och tittade på film:




 














/Frida