tisdag 19 februari 2013

Barcelona

BARCELONA

Jag tror nästan att jag saknar Carro mer idag än vad jag gjorde i torsdags. Det blev nämligen så tydligt när jag var där vad exakt jag saknat hos henne. Jag vet inte hur jag ska beskriva det men jag tänkte mycket i helgen att Carro är så mänsklig. Hon döljer vaken svagheter eller saker hon är väldigt stolt över, och det smittar av sig. Hon är en person som vill ha närhet och kärlek och som därmed också ger så mycket. Som i fredags när vi träffades för andra gången och hon säger att "när jag nästan var klar på jobbet så slog det mig att Frida verkligen ÄR HÄR och att jag ska krama henne så himla mycket när jag träffar henne nu". Och så älskar jag hennes ärlighet. Hur hon kan säga saker som att nu får du fan skärpa dig, för att hon ser något i en som jag själv väljer att inte se.

För ja. Jag har varit i Barcelona över helgen och där bor hon tillsammans med hennes pojkvän och tre andra killar. Och nu äntligen hade jag flygbiljetter dit och trots att det bara var över en helg så hann vi med precis så mycket som kändes bra. Och gud vad jag mådde bra där borta med henne.

/Frida


2 kommentarer:

  1. aw detta gjorde mig gråtfärdig. fina fina caroline<3<3

    SvaraRadera
  2. jag saknar dig så himla mycket. jag grät hela kvällen i måndags och joel kunde inte förstå varför. nu hade jag ju fått träffa dig, tänkte han. men saknade blev, som du säger, mycket värre efter. nu hoppas jag bara på att vi träffas snart igen. jag överväger att säga upp mig för att kunna komma hem till studenten för att träffa dig och clara och alla studenter.

    nu har jag lättat mitt hjärta haha. puss

    SvaraRadera