måndag 14 juli 2014



Måndagskväll i Önsjön!

Frida
VÄNNER!

Min storebror Axel kom hit i fredagsnatt runt halv tre snåret. Jag öppnade dörren lullig och glad och det var så fint att få se honom igen. I lördags gick vi ut tillsammans med mina kompisar vilket var himla kul. Vi dansade till fem på morgonen å ba kände livet i livet. Söndagen blev dock motsatsen.. låg i sängen till halv fem, gick upp för att äta middag i soffan och låg där resten av kvällen.

Men idag, måndag, är en härlig dag. Det har varit fint väder, vi åt lunch på en malaysisk restaurang där vi till och med kunde sitta utomhus. Sen promenerade vi till mina gamla hoods, drack en iskaffe på bästa italienska caféet och strosade omkring. Mycket värd dag.

Bästa mamma frågade förresten om det var någonting jag saknade från Sverige. Sa såklart falukorv och västerbottensost. Så vad fanns i Axels väska om inte osten!!! Lyckan! Plus andra gulliga grejer.

Kramis
claris

torsdag 10 juli 2014

Sommar i Östersund. hej!

det är över 30 grader i Östersund (ja ni läste rätt!!!) och eftersom att sommaren är extremt kort här så flänger jag runt med min cykel på olika ställen.

Det stället jag spenderar minst tid på är mitt rum så det är ett bombnedslag delux och min dator förbli orörd. Snart blir det nog kallare, då kommer jag tillbaka. Kameran är med mest hela tiden.

Jag är för trött, hungrig och känslospridd för att forstätta detta inlägg. Jag återkommer.


Frida

tisdag 8 juli 2014

Det har varit en hel del ledsna dagar på sistone men nu känns det som om det vänder. Extra kul dessutom är att vi har två fransyskor i kompisgruppen nu. En av dem var här som utbytesstudent ett år innan mig och hon ska nu bo här i två månader. Väldigt gulliga bägge två!

Jag bor ensam i huset och undrar VEM DET ÄR SOM KOMMER OCH GÅR. När jag vaknade för någon dag sen så var någon inne i huset :( sen måste de ha hört att jag var hemma för plötsligt gick de med raska steg ut och smällde igen dörren. Antagligen någon granne, förstår dock inte varför? Mkt märkligt. 

Om FYRA dagar kommer min storebror hit! Helt galet. Han ska bo med mig i en-två veckor på ett ungefär vilket nog kommer bli ganska mysigt. 

C

onsdag 2 juli 2014

midsommar 14 midsommar 14 midsommar 14 midsommar 14 midsommar 14 DSC_9954 m midsommar 14 midsommar 14 midsommar 14

Hej igen! Här kommer lite bilder från midsommar i Rossön. Vi åkte till en byggdegård och åt korv med bröd samt sjöng visor, satt nere vid sjön när solen kom fram, drack snaps och åt lax, spelade fotboll (efter 9 snaps) och lyssnade på BRA musik (tack Olle för att du var en eminent DJ).

Frida