lördag 30 november 2013

Fredag.
Igår fixade vi som sagt fint i Claras rum.
Fredag.

Fredag.

Fredag.

Fredag.

Fredag.
Sen kom Johanna!
Fredag.

Fredag.
Vi hade lagat lite lunch.
Fredag.
Efter det hämtade jag en fotobok! Och drack kaffe hemma hos mig.
Fredag.
Och fredagskvällen bestod av jobb och kortspel i goda vänners lag.
Frida

fredag 29 november 2013

Lite såhär ser mitt rum ut just nu. Övar inför hur det kommer vara att bo smått och ha matbordet i samma rum som en sover. Dessutom tycker jag ju om att ha det fint när mat skall ätas och därför dukade jag och Frida upp ett trevligt litet bord inför lunchen idag.

Den här veckan har varit som ett litet minilov. Så himmelens lyxigt. Olle har varit gullig och köpt två skivor till min bil (Bollywood Greatest hits och Bo Kaspers Orkester). Idag fick jag ännu en skiva av Frida med bra låtar av Vampire Weekend. Så nu kan jag köra mången mil i min bil.

Men nu! Fredag! Jag laddar upp med några avsnitt av White Collar (tv-serie jag följer på Netflix) för att sedan avnjuta middag med föräldrarna mina. Därefter styrs kosan åt något spännande hål. Troligtvis Fridas soffa.

Pöss
C

söndag i Bol

Bol dag två. Bol dag två. Bol dag två. Bol dag två. Bol dag två. Bol dag två. Bol dag två.

Frida
Det är fredag! Det är helg! Nåja, för de flesta innebär helg att en är ledig men jag jobbar ju. Men det är alltid pepp ändå eftersom ens vänner då har tid för roligheter. Jag, Frida och Johanna har startat en ny liten tradition där vi bjuder varandra på lunch på fredagar. Idag är det min tur att vara värd!

PUSS
C

torsdag 28 november 2013

det lilla livet forstätter

Kom å köp.
Innehållandes massa korv med bröd.
Vardagsliv.
Finbesök av bland annat Johan.
Vardagsliv.
Eller av de här pojkarna.
Vardagsliv.
En kväll var vi på Oscars och hade oerhört roligt.
Vardagsliv.
Och någon veckodag bjöd Johanna på scones.
Ingster.
Det lilla livet hann innehålla två kaffestunder med bästa Inga också!
Bol
Och ett besök till Bol. På bild ser ni min mamma Karin och jätten Olle.
Bol
Skadad söt och trött hund.
Bol
#selfie blev årets engelska ord
Bol.
Jag åt en instagramvänlig frukost. Apropå det så älskar jag Alla är fotografer med Schyffert och Rheborg! Tips! Svt play!
Untitled
Och kom sedan tillbaka till ÖSD igen. 
Untitled
Fortsatte hänga med Claring! Här har vi en bild på henne från 1991 (till vänster alltså, så lik sin mamma så jag vet inte vad!!)
Untitled
Och nu är det torsdag och dagen har innehållit bilruteskrapandes, 
Untitled
och frukostdejt hos Hanna!

Imorgon är det ÄNTLIGEN FREDAG och det känns så här!

Frida

onsdag 27 november 2013

Jag har på mig min nya tröja som är bäst men som min mamma tycker passar bra som pyjamas. Tuggar tuggummi och väntar på att Fridas lasagne ska bli klar! Är nämligen hembjuden på middag. Mycket fint initiativ. Det enda som fattas är mitt glas rött att sippa på. Jag får nämligen inte hjälpa till utan måste snällt sitta och slappna av istället.

Senare ska kosan styras mot ett annat häng tillsammans med massa kompisar. Ska bli så kul att få träffa Anna som är back från London! Enda personen som saknas ikväll är nog Maja.

Kramis
/C

söndag 24 november 2013

Jag tycker verkligen att det är stort av mig att gå upp kvart i sju! På en söndag av alla dagar dessutom. Som om jag verkligen offrar mig för jobbet och alla andra. Lite som en supermänniska. Jag verkar glömma bort det faktum att jag faktiskt är fattig som en kyrkråtta och behöver de här passen för att ens kunna fortsätta existerna....

Denna helg har dock varit fin trots allt. 1) haft en fin jobbarkompis nämligen Hanna. 2) min bror Axel har kommit hem för att vara med familj. Han och jag har delat kontor (mitt rum) och det älskar jag ju. 3) har ätit någon god middag och druckit en slurk gott vin.

4) jag har inte gått ut = inte spenderat en krona. = inte behövt vara bakis dagen efter = ingen ångest.


Såhär ser jag inte ut idag. Förresten har någonting hänt med kvalitén på alla mina photo booth bilder sen jag uppdatera min dator :( sadness.

lördag 23 november 2013

en liten familjehelg

Bol.
Med YATSY, god mat, iskalla promenader och ett varmt kök.
Bol. Bol. Bol. Bol. Bol. Bol. Bol. Bol. Bol.

Frida

onsdag 20 november 2013

Idag äter jag lunch tillsammans med Frida och Johanna som hemmafrun J har lagat till. När de frågar hur jag mår börjar jag gråta. Idag är en sådan dag. Men det är skönt, att få göra det. Att slippa vara ensam. Jag tycker inte om att gråta ensam. Det känns som om det skapar en ytterligare sorgesak, eftersom då vet inte någon om att en gråter för att någonting känns för stort för att orka bära utan att ibland brista. 

Nu känns det bättre. Nu har tårarna fått säga sitt och då är det okej. 

Dessutom vill Johanna fortsätta agera bäst-värd och ska därför snart baka några scones till oss. De sitter och planerar sin resa till Asien medan jag mest blippar omkring i cybervärldN. 

C

tisdag 19 november 2013