onsdag 28 augusti 2013

Uppsala-13
I fredags var det dags att lämna Bol för Uppsala.
Uppsala-13
Vi började med att gå genom gamla stan, 
Uppsala-13

Uppsala-13



Uppsala-13
upp till slottet,
Uppsala-13
genom stadsträdgården,
Uppsala-13
och tillsist till Crêperie Lemoni, ett av Hannas favroritställen.
Uppsala-13
Efter det var det dags att lämna av Johanna på tågstationen.
Uppsala-13
För att sedan äta middag med Hannas mormor och morfar, möta upp min kusin Elsa och sen sitta nere vid Fyrisån tillsammans med tre av hennes vänner resten av kvällen.

/Frida

tisdag 27 augusti 2013

Uppland-13
I torsdags åkte vi på en liten rundtur.
Uppland-13
Vi började i Forsmark.
Uppland-13
För att sedan komma ut till klipporna och havet i Öregrund.
Uppland-13
Uppland-13
Och jag har ju tjatat om kanelbullar i några veckor nu så det var ju som dags.
Uppland-13
Gick runt bland fina husen. 
Uppland-13
Sen tog vi Färjan ut till Gräsö. Där visade Hanna oss hennes mormor och morfars gamla sommarställe.
Uppland-13
Och så badade vi där hon badat alla somrar.
Uppland-13
Innan färjan skulle gå tillbaka försökte vi hitta en fin fyr. Upptäckte dock till vår förvåning att den var borta. Nu i efterhand kan vi konstatera att vi åkte fel. Hur det gick till förstår vi dock inte.
Uppland-13
Väl framme i Öregrund åt vi lunch.
Uppland-13
Sista stoppet var Östhammar men där togs inga kort för vi konstaterade att det inte var så mycket att se. Hemma i Bol igen gick vi över till grannen och köpte morötter och potatis. 
Uppland-13
Resten av dagen bestod av matlagning, middag, bilåkning, en hel del sång och ett sista dopp.

/Frida

söndag 25 augusti 2013

Uppland-13
I onsdags vid fyratiden kom jag, Johanna och Hanna tillslut fram till Bol! 
Uppland-13
Innan middagen gick vi en liten rundtur.
Uppland-13

Uppland-13
Och på kvällen letade vi oss till närmaste badplats vilket är Österbybruk. 
Uppland-13

Uppland-13
Blev förvånad över hur fint det faktiskt är där. Har inte varit där på något år och antar att jag inte alls såg på hus på samma sätt då som jag gör nu.
Uppland-13
Kom hem och möttes av detta.
Uppland-13

Uppland-13
Och avslutade dagen med att försöka svara på så mycket frågor från GENI som möjligt.

/Frida

tisdag 20 augusti 2013

Way Out West

Way Out West-13 Way Out West-13 Way Out West-13 Way Out West-13 Way Out West-13 Way Out West-13 Way Out West-13 Way Out West-13 Way Out West-13 Way Out West-13 Way Out West-13 Way Out West-13 Way Out West-13 Way Out West-13 Way Out West-13 Way Out West-13

Alla mina bilder från Way Out West finns här, och Johannas finns här och här.

måndag 19 augusti 2013

Jag skriver till min bästa vän att jag inte längre fungerar, att min kropp har kollapsat. Det enda jag gör när jag är hemma är att sitta vid matbordet och äta tillsammans med min familj för att senare lägga mig i sängen och titta på serier som inte ens är bra. Jag skriver att jag fan i mig behöver träffa friendzies igen för att FÅ UPP MIG UR DENNA DVALA. Och sen, när en timme har passerat, hör jag hur det ringer på dörren. Det kanske inte är så märkligt hos andra, men det är aldrig någon som ringer på hemma hos oss. Jag vill knappt öppna dörren bara därför. Men så gör jag det och där utanför står joppe och Frida tillsammans med en olivburk. Bästa jävla vänner.

/C

#wow13

WOW13


Det här fick bli året då vi äntligen åkte på Way Out West. Redan i januari bokade vi boende och trots att 6 av de 8 killar som skulle med hoppade av en efter en så blev det så himla himla himla bra. Jag har under dessa dagar dansat och sjungit till Håkan med alla tjejer + mr.Love i publikhavet, gråtit lite till underbara Beach House, sprungit hand i hand fort som tusan genom området med Clara, fått med mig Inga en kväll!!, insett hur bra Public Enemys är, fått hänga med Klara som Johanna lärde känna i London, skrattat så att jag fått ont i käken åt allt möjligt. Vi har levt i en bubbla och jag insåg efter att den enda nyheten jag tagit till mig under hela resan var att Håkan efterfestat med Alexander Skarsgård. Men det var bara skönt att vara i lite isolerad med en ganska annorlunda kombination av människor.

TACK SAMTLIGA!

Frida

fredag 16 augusti 2013

happy friday

Idag är första dagen på ett litet tag som jag låter mig dras med av omvärlden. Jag har jobbat och haft kul med Amanda trots att det var ganska stressigt emellanåt, blivit hämtad av Frida efteråt och skjutsad till stan. Hon och jag har fikat tillsammans med Nike och Hanna. Det är så märkligt det där med vissa människor. Jag träffar ju ingen av dem särskilt ofta, egentligen, men ändå är de några som är mina vänner. Och nu flyttar visst Nike, bara packar ihop sin lägenhet och sticker iväg till en annan stad. För att skaffa nya vänner, för att fika på andra fik. Göra andra saker. Hon ska ju starta ett nytt liv nu. Plugga, bli någonting, få en utbildning.

Men! Min fredag är ändå fin, fastän ännu en vän lämnar oss och denna stad. Världens bästa Anna kommer nämligen hem och det GÖR MIG SÅ JÄVLA GLAD. Och tills dess att vi åker till hennes stora hus, så sitter jag i Olles rum tillsammans med honom, Björn, Erik och Frida. Finns ju ändå en hel del kvar som man tycker om.

PUSS
/C
Kälarne.
Igår åkte jag och Carro ut till Kälarne för att hälsa på Karin. Vi fikade, plockade lite blådär och gick promenad. 
Kälarne. Kälarne. Kälarne. Kälarne. Kälarne. Kälarne. Kälarne. Kälarne. /Frida