måndag 29 april 2013



Någonting har hänt med mina ögon. Måste ha dem slutna.

/Clara
Så tar livsglädjen slut för allt är täckt av gråa moln. Försöker att städa i mitt rum och kanske sortera ett och annat papper för jag blir galen av detta mischmasch inuti mig. Jag hatar att vara hemma men hatar ännu mer att inte vara det, för då blir räkningar försenade och kaoset totalt.
Jag är alldeles för dramatisk för mitt egna bästa.
Egentligen är väl allting inte alls så farligt. Det är bara det att det är måndag och jag har flera arbeten att göra klart (först och främst måste jag ju påbörja dem). Och idag var nästan inga kompisar på skolan alls och jag är utfattig fastän jag just fick lön.

/Clara
min helg.

Helgen har bestått av besök på Ugglans Afton, jeansprovning, kaffe och kanelbulle med Inga, 80-årskalas, en hel del dans till diverse hits på Oscars, McDonald's-frukost med Olle, och bakishäng med Gina i soffan. En helhelg med Anna och Clara. Det kan ju inte bli annat än bra. Så bra att det är första maj på onsdag så att jag slipper vänta fem dagar på att få vara ledig tillsammans med alla dessa bra människor igen.

/Frida


söndag 28 april 2013

kära lilla blogg. Jag funderar över om det är trötthet från helgens bravader som gör att jag nu ser ännu sämre än vad jag vanligtvis gör, eller om jag verkligen håller på att bli blind. Jag är i alla fall väldigt trött. Sitter nu i min säng för första gången sen i torsdags och mitt rum är alldeles stökigt men vad gör det när man har haft en fin och rolig helg?

/c
Beverly Hills & Hollywood
HOLLYWOOD OCH BEVERLY HILLS. Den här dagen tog Laura med oss till Hollywood och Beverly Hills. Mamma tyckte att det var en underbart bra idé att ta med sig en kanin till Playboy Mansion, och det tyckte även dörrvakten. Åt världens godaste kyckligsallad på Beverly Hills hotel, försökte se de lyxigaste husen över murar och genom buskar och blev jagad av en seriefigur på Walk of Fame som blev förbannad för att jag tog ett kort på honom utan att betala. Det var kul att se dessa ställen då man hör om dom så ofta och det var inte alls som jag tänkt mig, men jag tror fan i mig att Coca-Colan var det bästa på hela dagen ändå.

Beverly Hills & HollywoodBeverly Hills & Hollywood Beverly Hills & Hollywood Beverly Hills & Hollywood Beverly Hills & Hollywood Beverly Hills & Hollywood Beverly Hills & Hollywood Beverly Hills & Hollywood /Frida

torsdag 25 april 2013

hej min kära lilla blogg. Det är så mycket som händer samtidigt så lite. Allting är väl som allting är mest, ändå känns varenda känsla helt ny. Den här solen gör mig så mycket gladare. Helt plötsligt är jag fylld av en massa energi jag tidigare inte ens kunnat komma ihåg hur den känns. Lite som att vara nykär. I livet. 
Men nu måste jag sticka igen!! 



/clara

onsdag 24 april 2013

Long Beach Aquarium

Long Beach Aquarium.
LONG BEACH. Första dagen i Kalifornien tog Laura med oss till Long Beach Aquarium, vilket kom att bli en av mina favoritsaker den här resan. Allt är ju så fascinerande, som dessa maneter eller sjölejon som ser ut som växter. Önskade bara att jag gick runt för mig själv, lyssnade på låtar som The Shins – Red Rabbits och kunde fota i all oändlighet. Vilken fantastisk värld!! 
Long Beach Aquarium. Long Beach Aquarium. Long Beach Aquarium. Long Beach Aquarium. Long Beach Aquarium. Long Beach Aquarium. Long Beach Aquarium. Long Beach Aquarium. Long Beach Aquarium. Long Beach Aquarium. Long Beach Aquarium.

/Frida
SEATTLE. Anledningen till att vi åkte till Seattle var att vi har släkt där. De flesta av min mammas mormors syskon utvandrade till USA och på så sätt har mamma tremänningar där. Så en av kvällarna hade de ordnat släkträtt för oss! Några hade kört bil i åtta timmar för att inte missa det hela. Trevligt trevligt. 

Seattle.
Det här är Janice som vi bodde hos alla nätter.
Seattle.
Smokey.
Seattle.
Bob, en av mammas tremänningar.
Seattle.
Elvis.
Seattle.
Deras fina vardagsrum.
Seattle.
Och här bodde vi!
Seattle. /Frida

söndag 21 april 2013

Karin.

Först av allt denna lördag så träffade jag Karin. Vi åt lunch på Wedemarks, planerade Gotlands-resa!! och pratade om allt möjligt. Sen åkte jag och jobbade. Fick finbesök vid halv sju tiden av Anna och Clara och spenderade resten av kvällen med dom. Hos Clara, i Annas bil, på G3 och på Solo. Det fick till och med bli en film om kvällen. Dessa människor <3

Anna kommer hem.
Snygg-Clara och järpen Anna.
Anna kommer hem. Anna kommer hem. Anna kommer hem. Anna kommer hem. Anna kommer hem. Anna kommer hem.' Anna kommer hem. Anna kommer hem. Anna kommer hem. Anna kommer hem. Anna kommer hem. Anna kommer hem. Anna kommer hem. Anna kommer hem.



/Frida
Det är inte bra att vara såhär glad som jag är. Den här helgen har jag inte kunnat göra annat än att bara leva mitt lilla oformbara liv. Jag vet inte riktigt varför jag valde just ordet oformbar, men jag som.. saknar kanter lite. Jag har så mycket jag borde göra men ändå finns det inget annat val än att bara få vara med mina kompisar. 

I lördags åkte jag och Maja runt i hennes fina skruttbil. Från second hand-affär till nästa och med några stopp för läskköp för mig. Köpte ett par fula skor och en tröja som kliade lite (jag har en sådan förkärlek till fula skor alltså). När hon åkte hem, efter att vi suttit på torget och bara pratat om allt våra små hjärtan bär på, gick jag hem till Anna Pc för att fira hennes mamma. Åt litt kaka å drack litt kaffe. Klockan sex prick hämtade en annan Anna upp mig, nämligen världens bästa Kuhle som varit borta alldeles för många veckor och månader. SOM JAG HAR SAKNAT HENNE. Åkte såklart till bylla för att hälsa på Frida och njuta av vår lilla tresamhörighet. Resten av kvällen spenderade vi i goda vänners lag och råkade få bevittna årets händelse på Solo. 

Jaja, detta inlägg är kanske alldeles för tråkigt för någon att läsa. Men jag är så oformbar att jag ej kan skriva ett riktigt inlägg, som vanligt. 

/Clara
Karin & Anna.

Igår träffade två saknade vänner! Karin och Anna. Så underbara båda två. Bilder och film om lyckliga lördagen kommer snart.

/Frida