torsdag 28 februari 2013

Tings.
Efter jobbet åkte jag in på Tings vilket börjar bli en älskvärd tradition. Drack juice, åt kladdkaka och dregglade över Kajsa och Claras mackor. Samt pratade om allt viktigt som kan hända under ett dygn. Ungefär. Vill alltid göra det när jag slutar två.

Tings.

Och det känns så bra och viktigt att samtidigt som jag längtar till att vara härifrån i några veckor så ser jag så mycket fram emot att komma hem i april och träffa alla igen. Fina vännerna.


/Frida

onsdag 27 februari 2013

Lördag i London

Johanna påminde mig för ett tag sen att jag aldrig visade bilderna från lördagen i London. Så ja, lite så här såg den dagen ut:
   London-12London-12 London-12 London-12 London-12 London-12 London-12 London-12 London-12 London-12 London-12

/Frida

tisdag 26 februari 2013

Kollage.
Andra saker som februari innehållit utan inbördes ordning: Middag med Clara å Olle, packningslistor, söta mamma, hamburgare, och så vidare!

Lördag.

Lördag.
/Frida

måndag 25 februari 2013

Jag hatar vecka nio så innerligt. Jag hatar att jag bara fortsätter min verklighetsflykt, att jag låter mig själv må såhär dåligt. Men fredag.. fredag. Jag längtar så till fredag, till två veckors ledighet.
/clara
Fredag!
 I fredags åkte jag in till stan och hängde med lite goa kåmpisar innan de skulle ut.

Fredag!
Bland annat Olle å Björn,
Fredag!

Fredag!
Clara å Erik.
Fredag!
Mms:arn<3
Fredag!
Fredag!
Matilda!
Fredag!
Och så fina Anna.
Fredag! Fredag!

/Frida
En del människor ramlar bara in i ens liv och blir helt plötsligt en av de viktigaste man har.

Tycker om såna. Som rör till och förändrar.

/Clara

söndag 24 februari 2013



Denna helg har varit verklighetsflykt. Har druckit öl tillsammans med vänner, smugit hem till kompis sent sent när natten precis ska ta slut och morgonen nästan nått sin början. Har sen fastnat i den lägenheten. Vi har mest svassat omkring i för lite kläder, ätit pizza, somnat och haft bästa tuppluren någonsin, tittat på serier, skrattat lite och sen börjat att dricka öl igen. Idag vaknade jag trångt mellan kroppar och bakiskänslor. Har i alla fall hittat hem igen, det känns underbart att få vara i mitt hus och kunna sätta på mig rena kläder.

/Clara
Åka hem.
När jag kom hem i måndags hade fina mamma dukat upp fika för lilla mig. Älskar att vara borta, älskar att komma hem. Och tur är väl det!
Åka hem. Åka hem. Åka hem. Åka hem.

/Frida

lördag 23 februari 2013

Barcelona dag 3

SÖNDAGEN DEL 2. Helgen avslutades med Santa Maria del Mar, Happy Pills, Frozen Margaritas och en karneval som Carro beskrev bra som; turistattraktion serverat på silverfat. Väldigt väldigt mäktigt. Middag åt vi på Hard Rock Café och efter det så promenerade vi långsamt längst Passeiga de Grácia. Det är nog då jag älskar storstäder som mest. När gatorna nästan är tomma så att man slipper känna sig som en av alla tusentals turister. Väl hemma i området där de bor gick vi runt på gatorna och pratade och pratade istället för att få in för vi visste ju att när vi väl gjorde det så skulle  ju helgen vara slut. Och alltså bilden här på Carro.. Vill ju gråta för att hon är så fin. Och för att vi inte bor i samma stad. 

Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3

Barcelona dag 3


Och alla bilder från denna underbara stad finns ju här. /Frida

fredag 22 februari 2013

Barcelona dag 3

SÖNDAG DEL 1.  Sista dagen började med Parc Güell, turisternas paradis. Den berömda entrén full av mosaik kändes mer som en myrstack än som konst. I övrigt så gled Carro runt i sina kritvita nya skor från Topshop och så åt vi de goaste stripsen någonsin, såg tjejer som steppade och gick runt bland ännu fler fontäner i fina parker.
Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3 Barcelona dag 3

/Frida