söndag 8 december 2013

Söndagar är ju underbara. Älskar att börja klockan ett. Då hinner jag äta frukost i säng tillsammans med ett avsnitt Downton Abbey.

- - -

11 timmar senare:
Var ett bra jobbpass tillsammans med Frida. Decembermånad är nog min favorit när det kommer till jobbet. Vi spelar julmusik och har det fint ihop. Ibland dricker vi glögg i vårt kök, dansar en del och har det bra. Det känns så LYXIGT att ha ett jobb som en trivs med. Kul då att det jobbet skulle vara just Sibylla. Det kanske inte låter så lyxigt... Efter sju timmar låste jag i alla fall och åkte iväg till Frida. Där väntade tvillingarna, vår andra Frida och Carro. Drack glögg, pratade lugnviksskvaller och spelade kort. En mycket fin söndagskväll. Till och med Sofia kom dit efter ett tag, kändes fint att vara samlade.

Och så märkligt det där. Vi har varit vänner i tusen år och evigheter. Vissa perioder har vi inte setts alls och ändå är det alltid så normalt att spela kort en söndagskväll. Dessa vänner, mina lugnvikare <3 Det tryggaste som finns på ett ungefär.

Clara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar