tisdag 28 augusti 2012

Fem minuter Berlin

Gjorde ju en film om Berlin för några veckor sen som jag helt glömt bort att visa. Är ny med att filma på riktigt så det är ganska skakigt och man vet aldrig var fokusen är, men känslan tycker jag att jag fångade rätt bra ändå. Tallest Man On Earth hade just släppt deras nya album så musikvalet var ganska enkelt då vi lyssnade på det flera gånger varje dag. Så här är filmen om hur jag spenderade veckan efter studenten. I bästa Berlin med fyra vänner, i förnekelsen att "den oändliga festen" (som pappa fint kallade studentvåren) var över och utan någon som helst framtidsångest.




/Frida
Känns himla tråkigt och konstigt att Clara inte ska skriva här nu. Hon som är så bra på att skriva och jag som mest bara lägger upp bilder. Men det känns ännu tråkigare om jag också skulle sluta så jag ska försöka hålla upp något. Sen så vore det ju dumt att lägga ner den här bloggen totalt för då blir det ju ännu svårare att komma tillbaka till den ifall man vill det senare.

IMG_6704

Lite saker som hänt sen sist:

Min fina Anna har flyttat til Norge för att paketera kött på en fabrik under några månader. Längtar redan lite till att få träffa henne igen. Hon åkte igår.

Jag har fått jobb! Blir Johannas efterträdare på Sibylla, så om ni vill komma och säga hej befinner jag mig säkert där inne och flippar burgare.

Och så har jag skaffat Flickr! Det kanske vissa har förstått men säkert inte alla. Där finns i alla fall nästan exakt alla mina redigerade bilder från alla år. Än så länge ungefär till mars 2010. Här hittar ni allt.

Och så ska ju Johanna flytta till London på lördag.. men det tar vi en annan gång.

/Frida

** Hon flyttar på söndag. Förlåt Johanna. Klart jag vet när du åker.

söndag 26 augusti 2012

Efter för många vinglas med vuxna människor från Sverige och Australien

Jag tror jag måste göra slut med denna blogg. Det blir ju ingenting. Det händer ingenting. Det har varit dött alldeles för länge för att jag ska kunna trycka på publicera istället för spara. För jag skriver ibland, men det når aldrig fram. Det kommer inte längre än till sparade inlägg som jag sedan aldrig orkar bry mig om tillräckligt för att låta er ta del av. Så vad är meningen? Jag tror jag gör slut nu.

/Clara

söndag 19 augusti 2012

Kälarne

I fredags tog jag mig äntligen till Kälarne för att hälsa på Karin! Det var meningen att många tjejer från klassen skulle komma men på grund av jobb och annat så blev vi bara fyra. Jag Carro Vanja och Johanna. Men det gjorde då inget för dagen var väldigt lyckad ändå. Vi badade, lagade god mat tillsammans och de sista timmarna satt vi i vardagsrummet och skrattade åt alla minnen som man berättat om tio gånger förut men fortfarande är lika roliga. Kunde ha suttit där hela natten och pratat för det tar ju liksom aldrig slut när man träffats varje dag de senaste tre åren och har så mycket gemensamt. Men tillslut var det dags att bege sig hemåt och den bilresan blev en förfest med vin och TP för att sedan sluta upp i tältet nere i hamnen där man druckit öl, träffat vänner och dansat många kvällar den här sommaren. Ganska perfekt fredag ändå. Kälarne. Kälarne. Kälarne. Kälarne. Kälarne. Kälarne. Kälarne. Kälarne. Kälarne. Kälarne. Kälarne. Kälarne. Kälarne. /Frida


Vi sitter tre tjejer på en åker med finaste utsikten och det ser ut som att solen ska brinna upp när den går ner bland fjällen. Vi pratar om den dagen då man får ta hit sin pojkvän och visa Östersunds alla vackra platser. Men nu då? Det blir lätt tyst för samtalsämnena tar slut på ett sätt de aldrig gjort förut. Vi spekulerar kring vad alla ska göra i höst men ingen vet egentligen någonting. Och vi känner det men ingen säger det högt. Att det är slut nu. Det blir aldrig en vardag tillsammans som förut. 

/Frida

Önsjön

Det har ju FAKTISKT varit fint väder här hemma i Östersund den här veckan! I torsdags åkte jag därför till Önsjön ett tag för där var min bror och tre andra vänner och badade. Vi spelade boule och kastade frisbee och tänk vilken dröm om det alltid kunde vara det här vädret i vår lilla stad.


Önsjön. Önsjön. Önsjön. Önsjön. Önsjön. Önsjön. Önsjön. Önsjön. Önsjön. /Frida

torsdag 16 augusti 2012

Forsaleden

Igår åkte jag Carro och Joel till Forsaleden. Hade pratat hela sommaren om att jag ville dit så äntligen blev det bra nu när det var fint väder hemma. Åt god lunch och badade. När solen gick i moln och det blev kallt så åkte jag och Carro in till stan och satt i gräset på campus i någon timme med Johanna och Sofia. På kvällen träffades vi på samma ställe, lyssnade på gammal musik, pratade och kände oss allmänt vemodiga. Bra dag. Forsaleden. Forsaleden. Forsaleden. Forsaleden. Forsaleden. Forsaleden. Forsaleden. Forsaleden. Forsaleden. Forsaleden. /Frida

onsdag 15 augusti 2012

Släktmiddag

Lite som på de här bilderna ser det ut i Bol när det är som finast. Dvs när massvis med människor är där och det sommar och fint väder. Jag satt hela middagen och planerade stora fester jag vill ha i ladan och precis hur jag ska renovera. Sen började jag och Hannes planera att vi borde ha en festival på alla åkrar och vilka band som borde komma. Svåra med allt blir att få hit människor. Men en fest borde ju inte vara omöjlig. Släkt i Bol. Släkt i Bol. Släkt i Bol. Släkt i Bol. Olle kommer hem! Släkt i Bol. Släkt i Bol. Släkt i Bol. Släkt i Bol. Släkt i Bol. Släkt i Bol. Släkt i Bol. Släkt i Bol. Släkt i Bol. Släkt i Bol. Släkt i Bol. Släkt i Bol. /Frida