tisdag 26 juni 2012

Aussie love



Det här är Faizee. Om en månad kommer hon att dyka upp på bloggen igen, för då är hon och två andra favoriter här och bor ihop med mig. Jag har så svårt att förstå att det faktiskt är bestämt,  att biljetter är bokade och datum satta. Kan liksom inte få min hjärna att förstå att de faktiskt  kommer att gå längs mina gator, sova i min säng och att vi kommer få dricka öl tillsammans igen. Jag kan inte sluta att längta för det är tre av mina favoriter som kommer. Vi är så olika varandra alla fyra men så himla bra.

Och en månad senare ska jag åka till min aussiebästis i Berlin <3 

/c

om flaskor och kapsyler

hejhå. Det har ju varit himla tyst på den här bloggen på sista tiden så jag och Clara känner att det är dags för en liten isbrytare. Här är en film som jag inte tror att så många har sett. Det var jag och Anna som gjorde den i Claras kök i Australien på slutet av våra tre veckor där för vi kände att om vi väl hade så många flaskor så vore det ju tråkigt att bara slänga dem. Minns att Clara var ute i vardagsrummet och pratade om lite viktigare saker med Frida på skype, medan jag och Anna la all fokus på några flaskor och kapsyler. Ett riktigt stativ (istället för böcker) skulle inte ha skadat, och jag stör mig förbannat mycket på eluttaget som dyker upp ibland, men förutom det så är det tammetusan en bra film. Här har ni den:



/Frida

torsdag 21 juni 2012

På sistone har mest fönsterputsning, tomatmackor, tidiga kvällar hänt i mitt liv. Inte särskilt mycket alltså. Men nu har vänner kommit hem från både Berlin och Grekland så nu blir det kanske lite mer liv i mig. Vi ska fira midsommar i en stuga sjutton mil bort så ikväll packar jag in mig i en bil med Anna och Frida och åker iväg. Hoppas på fina kransar och bugg! 

/clara

tisdag 12 juni 2012

Jag tänkte lite såhär..

.. Nästa vecka så ska jag ta igen allt som den här bloggen har missat. Det är så mycket som har hänt och mitt i allt så har jag haft så svårt att greppa vad som pågår och vad som känns. Jag har tagit studenten, haft avskedsfika för en av mina bästa vänner som flyttar till en annan stad idag och om ungefär en timme så åker jag till Berlin med fyra andra. Och jag känner att bloggen  inte får missa allt som de här första veckorna på sommaren har handlat om, så snart kommer bildbomber, någon film och förhoppningsvis lite text. Ses då. Puss från Frida 

torsdag 7 juni 2012

Jag försöker verkligen säga någonting. Men alla ord fastnar i halsen och jag är så lycklig så ledsen så mycket utav allt. Imorgon tar mina älskade studenten och jag unnar dem all den lycka den dagen medför. Kommer att krama klänga mig fast dricka mig full skratta bli ledsen vara kärleksfull. Det går inte att låta bli att klänga sig fast vid deras armar för jag vill aldrig bli lämnad ensam 

/c

du fräkniga kind

Vi ligger invirade i täcke på din altan och tar skydd från sol. Tittar på djursjukhuset och vilar läppar mot din kind. Jag har det så himla bra.

/clara

onsdag 6 juni 2012

Borde sova


Mina ögon tåras jämt. Rösten brister och kroppen håller andan för att inte brista. Jag gråter när jag dricker öl bland vänner och lyckas smitta av mina tårar. Jag hulkar i min säng när jag sover ensam och allt känns så jävla skit eftersom jag helt plötsligt ska fortsätta gymnasietiden utan alla dem som jag gjort allting hittills med och nu ska jag visst klara mig utan kramar i korridorer. Jag gråter för att jag är stressad för otillräcklighet för att jag inte kan vara så som jag vill vara. 

Men jag äter också tårta med tjugosex vänner eftersom min Jårra fyller nitton idag. Jag har en kille som är världsbäst och kommer med frukost på säng fastän jag spytt i hans papperskorg innan jag somnat. Och vänner som uppskattar och vill ha med mig fastän alla umgås med sina klasser. 

Så fort någon kräver någonting av mig eller jag upptäcker att någon råkat fimpa på kompis klänning får jag hjärteont och en ångest som bara dödar all glädje inom mig. Men. Det börjar bli bättre. Det är lite lättare att andas. 

Snart är det sommar. Då ska jag ligga i gräset och dricka saft och pussas med honom. 

/c

tisdag 5 juni 2012

Den här ångesten tar död på mig

Mina vänner tar studenten men jag har inte ens hunnit att tänka på studentpresenter. Jag hatar denna lack of time.

/c