tisdag 1 november 2011

'Du är den snyggaste tjejen här' på rafflig svenska

Min kväll började på ett ytterst trevligt sätt, nämligen genom att jag följde med till en bar där massa band spelar. Lyssnade på musik och drack öl med mina kära föräldrar och våra familjevänner. Fanns folk i alla åldrar och ett av banden shottade tequila på scenen. Efter en timme eller så gick jag vidare tillsammans med Alicia till en annan bar där andra band spelade och ölen bara kostade två dollar glaset. Dansade och socialiserade tills det stängde, då hoppade vi in i bilen som var proppfylld av instrument (Alicia fick ligga på dem) och åkte till en annan bar istället och in i dimman. Stapplade hem och ramlade ned i sängen halv sju imorse och några timmar senare vaknade jag upp alldeles grön. 
Såhär fina var vi igår i alla fall! Fick många komplimanger och var med i en tävling för bästa utklädsel hehe. Hade inte ens klätt ut mig, var en tjej som gjorde gratis face paints. 


Idag har jag skrivit milslångt mail och senare väntar restaurang och välkomstmiddag, study session och förhoppningsvis några kramar.

/Clara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar